KÖFTE İSTASYONU BATMAN’DA HİZMETE AÇILDI

Dünya 08.04.2026 - 14:45, Güncelleme: 08.04.2026 - 14:45 72 kez okundu.
 

KÖFTE İSTASYONU BATMAN’DA HİZMETE AÇILDI

KÖFTE İSTASYONU BATMAN’DA HİZMETE AÇILDI
  Batmanlı iş insanları Ferit Asutay ve Hayrettin Ekmiş tarafından kente kazandırılan Köfte İstasyonu tüm hazırlıklarını tamamlayarak Batı Raman Bulvarı’nda hizmet vermeye başladı. Yaklaşık 60 kişinin istihdam edildiği işletmede, öncelikli hedefin gençlere iş kapısı aralamak olduğu belirtildi.  Bu kapsamda özellikle öğrencilere part-time çalışma imkânı sunulması planlanıyor. Sadece bir yeme–içme mekânı olarak değil, aynı zamanda özel toplantılar ve sosyal buluşmaların gerçekleştirilebileceği şekilde tasarlanan Köfte İstasyonu’nun kente yeni bir sosyo-ekonomik hareketlilik getirmesi hedefleniyor. işletme sahipleri, ilerleyen süreçte şubeleşmeyi amaçladıklarını ifade ederek ilk etapta kendi bünyelerinde üç yeni şube açmayı planladıklarını açıkladı. Köfte İstasyonu markasının patentli ve Batman’a ait yerel bir değer olduğunu da belirten işletme sahipleri ayrıca, kentin ortak değerleri etrafında kenetlenmenin önemine dikkat çekti. İşletmede yaklaşık 30 çeşit et yemeği sunulurken, müşterilere farklı seçenekler de sağlanıyor. Vatandaşlar ister mekânda kendi yemeklerini pişirebiliyor, ister hazır ürünleri satın alabiliyor ya da sipariş verebiliyor.
KÖFTE İSTASYONU BATMAN’DA HİZMETE AÇILDI

 

Batmanlı iş insanları Ferit Asutay ve Hayrettin Ekmiş tarafından kente kazandırılan Köfte İstasyonu tüm hazırlıklarını tamamlayarak Batı Raman Bulvarı’nda hizmet vermeye başladı.

Yaklaşık 60 kişinin istihdam edildiği işletmede, öncelikli hedefin gençlere iş kapısı aralamak olduğu belirtildi. 

Bu kapsamda özellikle öğrencilere part-time çalışma imkânı sunulması planlanıyor.
Sadece bir yeme–içme mekânı olarak değil, aynı zamanda özel toplantılar ve sosyal buluşmaların gerçekleştirilebileceği şekilde tasarlanan Köfte İstasyonu’nun kente yeni bir sosyo-ekonomik hareketlilik getirmesi hedefleniyor.

işletme sahipleri, ilerleyen süreçte şubeleşmeyi amaçladıklarını ifade ederek ilk etapta kendi bünyelerinde üç yeni şube açmayı planladıklarını açıkladı. Köfte İstasyonu markasının patentli ve Batman’a ait yerel bir değer olduğunu da belirten işletme sahipleri ayrıca, kentin ortak değerleri etrafında kenetlenmenin önemine dikkat çekti.

İşletmede yaklaşık 30 çeşit et yemeği sunulurken, müşterilere farklı seçenekler de sağlanıyor. Vatandaşlar ister mekânda kendi yemeklerini pişirebiliyor, ister hazır ürünleri satın alabiliyor ya da sipariş verebiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batmanolaygazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.