MEHMET ŞAH TAŞKIRAN’DAN OLAY GAZETESİNE ZİYARET
MEHMET ŞAH TAŞKIRAN’DAN OLAY GAZETESİNE ZİYARET
Batman’ın önde gelen iş insanlarından Şah-Mar Marketler Zinciri Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şah Taşkıran, “yerel ve ulusal basın temsilcilerine dikkat çekerek “Batman Basınımız, halkın sesi olması bizler için büyük bir değerdir” dedi.
Batman ekonomisine sağladığı katkılar ve 10 şubesiyle sunduğu geniş istihdam olanaklarıyla tanınan Şah-Mar Marketler Zinciri Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şah Taşkıran, yerel ve ulusal basın temsilcileriyle sık sık gelen Taşkıran, gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında gazetemiz imtiyaz sahibi Bulut Kutlu ve Haber Müdürü Şehmus Ustabaşı ile bir araya geldi.
"YEREL BASINIMIZ HALK ARASINDA KÖPRÜ GÖREVİ GÖRÜYOR"
Samimi bir şekilde geçen ziyarette Yerel ve ulusal basının bir kentin aynası olduğunu vurgulayan Taşkıran, şu ifadeleri kullandı,"Batman, sorunlara duyarlılığı ve halkın, gözü sesi ve kulağı olma misyonunu taşıyan güçlü bir yerel basına sahiptir. Basınımız, halkla yöneticiler arasında bir köprü görevi görerek şehrin gelişimine katkı sağlıyor. Bu özverili çabayı takdir ediyor ve her zaman destekliyoruz, “dedi.
KUTLU VE USTABAŞI’NDAN TEŞEKKÜR
Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Bulut Kutlu ve Haber Müdürü Şehmus Ustabaşı, Taşkıran’a teşekkürlerini iletti. Kutlu, yaptığı açıklamada, “Sayın Mehmet Şah Taşkıran’ın nazik ziyareti bizi onurlandırdı. Kendisine hem basınımıza gösterdiği ilgi hem de Batman ekonomisine ve istihdamına sağladığı değerli katkılar için teşekkür ediyoruz” dedi.
yapılan hoş sohbetin ardından, karşılıklı iyi dilek ve başarı temennileriyle ziyaret son buldu.
Batman HABERİ
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.