NASIROĞLU VE DADAK AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

Yaşam 06.09.2025 - 17:00, Güncelleme: 06.09.2025 - 17:33 243 kez okundu.
 

NASIROĞLU VE DADAK AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

Batman'ın tanınmış iş insanı Senanik Nasıroğlu'nun oğlu Nebihan Nasıroğlu, Büşra Dadak ile evliliğe giden yolda ilk adımı attı. Düzenlenen nişan töreni, siyaset ve iş dünyasının önde gelen isimlerini bir araya getirdi.
    Beyaz Şato Düğün Salonu'nda gerçekleşen törene, Batman'ın Kanaat önderlerinden Abdurrahman Aydiş, Petrolspor As Başkanı Zeynel Abidin Nasıroğlu, Hasankeyf Belediye Başkanı Hamit Tutuş, ASKON Batman Şube Başkanı M. Selman Nasıroğlu, iş dünyası ve siyasetten çok sayıda davetli katıldı.   Yüzüklerin takılmasının ardından davetliler, genç çiftin bu mutlu gününde halay, delilo ve çiftetelli oynayarak mutluluklarına ortak oldular.
Batman'ın tanınmış iş insanı Senanik Nasıroğlu'nun oğlu Nebihan Nasıroğlu, Büşra Dadak ile evliliğe giden yolda ilk adımı attı. Düzenlenen nişan töreni, siyaset ve iş dünyasının önde gelen isimlerini bir araya getirdi.

 

 

Beyaz Şato Düğün Salonu'nda gerçekleşen törene, Batman'ın Kanaat önderlerinden Abdurrahman Aydiş, Petrolspor As Başkanı Zeynel Abidin Nasıroğlu, Hasankeyf Belediye Başkanı Hamit Tutuş, ASKON Batman Şube Başkanı M. Selman Nasıroğlu, iş dünyası ve siyasetten çok sayıda davetli katıldı.

 

Yüzüklerin takılmasının ardından davetliler, genç çiftin bu mutlu gününde halay, delilo ve çiftetelli oynayarak mutluluklarına ortak oldular.

Batman HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batmanolaygazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.