SARAY GÜLÜ 3. ŞUBESİNİ KIRA DAĞI'NDA DUALARLA AÇTI

Ekonomi 28.11.2025 - 10:32, Güncelleme: 28.11.2025 - 10:32 4494 kez okundu.
 

SARAY GÜLÜ 3. ŞUBESİNİ KIRA DAĞI'NDA DUALARLA AÇTI

Batman - Beşiri yolu Kıra Dağı Mesire Alanı, Batman'ın tanınmış markalarından Saray Gülü'nün üçüncü şubesine ev sahipliği yaptı. Dualarla gerçekleşen görkemli açılış töreni, iş ve siyaset dünyasının önemli isimlerini bir araya getirdi.
  Saray Gülü, 3. şubesini Batman – Beşiri yolu Kıra Dağı Mesire alanı içinde hizmete açtı. Açılışa; Beşiri Belediye Başkanı Alpaslan Karabulut, Batman İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer, Batman Ticaret ve Sanayi Odası (BATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir, AK Parti Batman İl Başkan Yardımcısı ve Sağlık Politikaları Başkanı Temim Orhan, Şeyh Selman Bağdu, Eski Belediye Başkanı Sait Karabulut, AK parti Bismil eski ilçe başkanı ve iş insanı Veysel Yağmur,  Kamu kurum müdürleri, iş dünyası ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı.    80 MİLYONLUK TESİS, 80 KİŞİLİK İSTİHDAM HEDEFİ Tesis hakkında bilgi veren Saray Gülü Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Orun, yeni şubenin detaylarını paylaştı. “Beşiri yolu Kıra Dağı Mesire alanı içinde dualarla açmış olduğumuz Saray Gülü iş yerimiz, 5 bin metrekare açık alan ve bin metrekare kapalı alan üzerinde olup tesis toplam 80 milyon TL’ye mal oldu.   Ayrıca lokanta konseptiyle açtığımız şubemizde 40 personel istihdam ettik, ancak yazlık sezonda bu sayıyı 80’e çıkarmayı hedefliyoruz."   860 KİŞİLİK KAPASİTE VE DÜNYA MUTFAĞI Yeni tesis, özel gün ve toplantılar için büyük bir kapasite sunuyor. Erhan Orun, yeni şubenin otantik atmosferine dikkat çekerek şunları ekledi:Yeni iş yerinde özel günler ve toplantılar için 860 kişilik kapasite mevcut olup  her türlü hizmetle  tesisimiz, deneyimli personel ve hijyenik bir ortam vaat ediyor.   "İşyerimiz otantik bir yerde olup yazın ve kışın insanların rahatça gelip ailesi ve yakın dostlarıyla  birlikte  oturacakları nezih bir ortamdır." Özellikle Dondurma, pasta ve her türlü tatlı türleri deneyimli ustalar tarafından yapılmakta olup, menüde Dünya Mutfağı ve Yöresel mutfak lezzetleri yer alıyor.    TOPLAM İSTİHDAM 200’E ULAŞTI Saray Gülü'nün diğer şubeleri; ilki Batman İl Emniyet Müdürlüğü binasına yakın bir yerde, ikincisi ise Petrol City AVM’de bulunuyor.  Orun, üç şubede toplam 200 personel istihdam ettiklerini belirterek, yeni projelerle bu sayıyı artırmayı hedeflediklerini söyledi.   Açılışta emeği geçen ve desteklerini esirgemeyen; başta Vali Sayın Ekrem Canalp, Batman İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer ve Mesut Kavak’a ayrı ayrı teşekkürlerini iletti.
Batman - Beşiri yolu Kıra Dağı Mesire Alanı, Batman'ın tanınmış markalarından Saray Gülü'nün üçüncü şubesine ev sahipliği yaptı. Dualarla gerçekleşen görkemli açılış töreni, iş ve siyaset dünyasının önemli isimlerini bir araya getirdi.

 

Saray Gülü, 3. şubesini Batman – Beşiri yolu Kıra Dağı Mesire alanı içinde hizmete açtı. Açılışa; Beşiri Belediye Başkanı Alpaslan Karabulut, Batman İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer, Batman Ticaret ve Sanayi Odası (BATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir, AK Parti Batman İl Başkan Yardımcısı ve Sağlık Politikaları Başkanı Temim Orhan, Şeyh Selman Bağdu, Eski Belediye Başkanı Sait Karabulut, AK parti Bismil eski ilçe başkanı ve iş insanı Veysel Yağmur,  Kamu kurum müdürleri, iş dünyası ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı.

 

 80 MİLYONLUK TESİS, 80 KİŞİLİK İSTİHDAM HEDEFİ

Tesis hakkında bilgi veren Saray Gülü Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Orun, yeni şubenin detaylarını paylaştı. “Beşiri yolu Kıra Dağı Mesire alanı içinde dualarla açmış olduğumuz Saray Gülü iş yerimiz, 5 bin metrekare açık alan ve bin metrekare kapalı alan üzerinde olup tesis toplam 80 milyon TL’ye mal oldu.   Ayrıca lokanta konseptiyle açtığımız şubemizde 40 personel istihdam ettik, ancak yazlık sezonda bu sayıyı 80’e çıkarmayı hedefliyoruz."

 

860 KİŞİLİK KAPASİTE VE DÜNYA MUTFAĞI

Yeni tesis, özel gün ve toplantılar için büyük bir kapasite sunuyor. Erhan Orun, yeni şubenin otantik atmosferine dikkat çekerek şunları ekledi:Yeni iş yerinde özel günler ve toplantılar için 860 kişilik kapasite mevcut olup  her türlü hizmetle  tesisimiz, deneyimli personel ve hijyenik bir ortam vaat ediyor.

 

"İşyerimiz otantik bir yerde olup yazın ve kışın insanların rahatça gelip ailesi ve yakın dostlarıyla  birlikte  oturacakları nezih bir ortamdır."

Özellikle Dondurma, pasta ve her türlü tatlı türleri deneyimli ustalar tarafından yapılmakta olup, menüde Dünya Mutfağı ve Yöresel mutfak lezzetleri yer alıyor.

 

 TOPLAM İSTİHDAM 200’E ULAŞTI

Saray Gülü'nün diğer şubeleri; ilki Batman İl Emniyet Müdürlüğü binasına yakın bir yerde, ikincisi ise Petrol City AVM’de bulunuyor.  Orun, üç şubede toplam 200 personel istihdam ettiklerini belirterek, yeni projelerle bu sayıyı artırmayı hedeflediklerini söyledi.

 

Açılışta emeği geçen ve desteklerini esirgemeyen; başta Vali Sayın Ekrem Canalp, Batman İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer ve Mesut Kavak’a ayrı ayrı teşekkürlerini iletti.

Batman HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batmanolaygazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.