“ŞEHİTLER PUSULAMIZ” PROJESİ KAPSAMINDA ŞEHİT AİLELERİNE ANLAMLI YEMEK

Yaşam 18.11.2025 - 12:41, Güncelleme: 18.11.2025 - 12:41 214 kez okundu.
 

“ŞEHİTLER PUSULAMIZ” PROJESİ KAPSAMINDA ŞEHİT AİLELERİNE ANLAMLI YEMEK

Batman Şehit Aileleri Derneği, İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü himayesinde yürütülen "Şehitler Pusulamız" projesi kapsamında şehit yakınları ve dernek üyelerine yemek verildi.Yemek programı, öncesi Kur'an-ı Kerim tilaveti gerçekleştirilerek tüm şehitler rahmetle anıldı.
  Batman Şehit Aileleri Derneği Başkanı Hasan Demir tarafından verilen yemeğe Batman Vali Yardımcısı Gökhan Dolaş, şehit yakınları ve dernek üyeleri iştirak etti. Yemeğin ardından bir konuşma yapan Dernek Başkanı Hasan Demir, projenin önemini ve gerçekleştirilen faaliyetleri anlattı. Demir, projenin İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından kabul gördüğünü belirterek şunları kaydetti:"Projemiz, İçişleri Bakanlığı bünyesinde Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğünce kabul görmüş bir projedir. Bu program kapsamında 40 şehit ailemizle beraber Afyon, Karahisar, Çanakkale ve İstanbul illerini gezerek, özellikle Çanakkale'deki şehitliği görmelerine ve İstanbul'daki tarihi yerleri ziyaret etmelerine vesile olduk."   Demir, konuşmasının devamında "Şehitlerimiz Pusulamız" adlı program kapsamında düzenlenen bu yemekle hem şehitler için Kur'an tilaveti yapıldığını hem de programa katılanlara teşekkür ettiklerini dile getirdi.   Program, şehit ailelerinin birlik ve beraberliğini pekiştiren anlamlı bir etkinlikle sona erdi.
Batman Şehit Aileleri Derneği, İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü himayesinde yürütülen "Şehitler Pusulamız" projesi kapsamında şehit yakınları ve dernek üyelerine yemek verildi.Yemek programı, öncesi Kur'an-ı Kerim tilaveti gerçekleştirilerek tüm şehitler rahmetle anıldı.

 

Batman Şehit Aileleri Derneği Başkanı Hasan Demir tarafından verilen yemeğe Batman Vali Yardımcısı Gökhan Dolaş, şehit yakınları ve dernek üyeleri iştirak etti.

Yemeğin ardından bir konuşma yapan Dernek Başkanı Hasan Demir, projenin önemini ve gerçekleştirilen faaliyetleri anlattı. Demir, projenin İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından kabul gördüğünü belirterek şunları kaydetti:"Projemiz, İçişleri Bakanlığı bünyesinde Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğünce kabul görmüş bir projedir. Bu program kapsamında 40 şehit ailemizle beraber Afyon, Karahisar, Çanakkale ve İstanbul illerini gezerek, özellikle Çanakkale'deki şehitliği görmelerine ve İstanbul'daki tarihi yerleri ziyaret etmelerine vesile olduk."

 

Demir, konuşmasının devamında "Şehitlerimiz Pusulamız" adlı program kapsamında düzenlenen bu yemekle hem şehitler için Kur'an tilaveti yapıldığını hem de programa katılanlara teşekkür ettiklerini dile getirdi.

 

Program, şehit ailelerinin birlik ve beraberliğini pekiştiren anlamlı bir etkinlikle sona erdi.

Batman HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batmanolaygazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.