“ŞEHRE İLHAM VERENLER” PROGRAMI YOĞUN İLGİ GÖRDÜ
“ŞEHRE İLHAM VERENLER” PROGRAMI YOĞUN İLGİ GÖRDÜ
Bir şehrin en büyük zenginliği, yetiştirdiği insanlar ve onların geleceğe bıraktığı izlerdir” felsefesiyle hayata geçirilen "Şehre İlham Verenler" programı, yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.



Necat Nasıroğlu Külliyesi’nde hafta sonu düzenlenen Programa AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, AK Parti Batman İl Başkanı Hüseyin Şansi, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, Batman Valisi Ekrem Canalp'ın eşi Dr. Ayten Canalp, eski Bingöl Milletvekili Hüsamettin Korkutata,Batman İl Millî Eğitim Müdürü Yaşar Ciğer, kamu kurum müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı.
Programda konuşmacı olarak Necat Nasıroğlu Vakfı Başkanı Av. Hatice Nasıroğlu, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü (İYTE) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Baran ve Gazeteci İlhami Işık yer aldı.



Konuşmacılar, salonda bulunan misafirlere doğdukları günden bu yana yaşadıkları süreci, başarı hikâyelerini ve birikimlerini aktardı. Öğrenmenin ve okumanın yaşının olmadığını vurgulayan konuşmacılar, hayatta başarılı olmanın oturarak değil, ancak çalışarak ve gayret göstererek mümkün olabileceğini ifade ettiler. Gençlere ilham veren hayat tecrübelerini paylaşan isimler, katılımcılardan büyük ilgi gördü.


İlham verici anların yaşandığı program, konuşmaların ardından gerçekleştirilen ödül töreniyle sona erdi. Etkinlik sonunda, konuşmacılara katkılarından dolayı AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, eski Bingöl Milletvekili Hüsamettin Korkutata ve Dr. Ayten Canalp tarafından Hatice Nasıroğlu ,Yusuf Baran Ve İlhami Işık’a birer plaket takdim edildi.


Batman HABERİ
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.
