Valilikten SMA Hastası Demir için açıklama

09.08.2023 - 15:01, Güncelleme: 05.02.2025 - 06:35 4161+ kez okundu.
 

Valilikten SMA Hastası Demir için açıklama

Valilikten SMA Hastası Demir için açıklama
Batman Valiliği bazı sosyal medya platformlarında yer alan SMA Tip 1 hastası Umut Ayaz Demir’in yardım kampanyası ile ilgili iddialara ilişkin açıklama yaptı. Konuyla ilgili Valilikten yapılan açıklamada şöyle denildi “İlimiz merkezinde ikamet eden SMA Tip 1 Hastası Umut Ayaz DEMİR in tedavisi için yakınları tarafından Türkiye genelinde 1 yıl süreyle yardım toplama taleplerine istinaden, 28/02/2022 tarihinde Valiliğimizce 2860 sayılı Yardım Toplama Kanunu kapsamında Türkiye genelinde 1 yıl süreyle yardım toplama izni verilmiş ; süre sonunda hasta yakınları ve sorumlu kurul tarafından Valiliğimize ikinci kez süre uzatımı için müracaat edilmiş olup yapılan müracaat sonucunda adı geçen hasta için 05/04/2023 tarihinde 4 ay daha yardım toplama kampanyasının süresi uzatılmıştır. Söz konusu yardım toplama kampanyası 03/08/2023 tarihinde sona ermiştir. Hastanın yakınlarının veya sorumlu kurul tarafından Valiliğimize tekrardan süre uzatımı için herhangi bir talepleri bulunmamakta olup; ilgililerin talepleri halinde başvuru Valiliğimizce yeniden değerlendirilecektir.”
Valilikten SMA Hastası Demir için açıklama

Batman Valiliği bazı sosyal medya platformlarında yer alan SMA Tip 1 hastası Umut Ayaz Demir’in yardım kampanyası ile ilgili iddialara ilişkin açıklama yaptı.

Konuyla ilgili Valilikten yapılan açıklamada şöyle denildi “İlimiz merkezinde ikamet eden SMA Tip 1 Hastası Umut Ayaz DEMİR in tedavisi için yakınları tarafından Türkiye genelinde 1 yıl süreyle yardım toplama taleplerine istinaden, 28/02/2022 tarihinde Valiliğimizce 2860 sayılı Yardım Toplama Kanunu kapsamında Türkiye genelinde 1 yıl süreyle yardım toplama izni verilmiş ; süre sonunda hasta yakınları ve sorumlu kurul tarafından Valiliğimize ikinci kez süre uzatımı için müracaat edilmiş olup yapılan müracaat sonucunda adı geçen hasta için 05/04/2023 tarihinde 4 ay daha yardım toplama kampanyasının süresi uzatılmıştır. Söz konusu yardım toplama kampanyası 03/08/2023 tarihinde sona ermiştir. Hastanın yakınlarının veya sorumlu kurul tarafından Valiliğimize tekrardan süre uzatımı için herhangi bir talepleri bulunmamakta olup; ilgililerin talepleri halinde başvuru Valiliğimizce yeniden değerlendirilecektir.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batmanolaygazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.