ACAR AİLESİ'NİN MUTLU GÜNÜ

Yaşam 25.08.2025 - 11:44, Güncelleme: 25.08.2025 - 11:44 305 kez okundu.
 

ACAR AİLESİ'NİN MUTLU GÜNÜ

Batman’ın tanınan ve sevilen iş insanı Ayhan Acar’ın oğlu Doğan Acar, görkemli bir düğün töreniyle hayatını Rojin Acar ile birleştirdi.
    Hafta sonu Güngör Palas Düğün Salonu'nda düzenlenen bu özel geceye, Kadirli Belediye Başkanı Mustafa Mert Olcar, iş insanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, kanaat önderleri ve şehir dışından gelen misafirlerin de aralarında bulunduğu binden fazla davetli katıldı. Genç çiftin bu mutlu gününe ortak olan konuklar,  O anlara şahitlik etti. Düğün boyunca misafirlerle yakından ilgilenen damadın babası Ayhan Acar ve gelinin babası Ali Rıza Acar, tüm konukları kapıda karşılayarak ağırladı. Gecede Mevlid-i Şerif okutuldu ve bine yakın misafire yöresel yemekler ikram edildi. Yemek sonrası davetliler, yöresel ezgiler eşliğinde doyasıya eğlendi. Türkçe ve Kürtçe halaylar, delilo ve çiftetelli oyunlarıyla devam eden düğün, geç saatlere kadar sürdü.   Düğün sonunda akraba olan Acar aileleri, bu özel günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm davetlilere teşekkürlerini iletti.
Batman’ın tanınan ve sevilen iş insanı Ayhan Acar’ın oğlu Doğan Acar, görkemli bir düğün töreniyle hayatını Rojin Acar ile birleştirdi.

 

 

Hafta sonu Güngör Palas Düğün Salonu'nda düzenlenen bu özel geceye, Kadirli Belediye Başkanı Mustafa Mert Olcar, iş insanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, kanaat önderleri ve şehir dışından gelen misafirlerin de

aralarında bulunduğu binden fazla davetli katıldı. Genç çiftin bu mutlu gününe ortak olan konuklar,  O anlara şahitlik etti.

Düğün boyunca misafirlerle yakından ilgilenen damadın babası Ayhan Acar ve gelinin babası Ali Rıza Acar, tüm konukları kapıda karşılayarak ağırladı. Gecede Mevlid-i Şerif okutuldu ve bine yakın misafire yöresel yemekler ikram edildi. Yemek sonrası davetliler, yöresel ezgiler eşliğinde doyasıya eğlendi. Türkçe ve Kürtçe halaylar, delilo ve çiftetelli oyunlarıyla devam eden düğün, geç saatlere kadar sürdü.

 

Düğün sonunda akraba olan Acar aileleri, bu özel günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm davetlilere teşekkürlerini iletti.

Batman HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batmanolaygazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.