BAŞKAN DEMİR GÜVEN TAZELEDİ

Gündem 01.04.2026 - 13:45, Güncelleme: 01.04.2026 - 13:45 78 kez okundu.
 

BAŞKAN DEMİR GÜVEN TAZELEDİ

Batman Bağımsız Gazeteciler Derneği Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. Tek liste ile gidilen kongrede Başkan Veysi Demir güven tazeledi.
    Kısa adı BAB-GED olan Batman Bağımsız Gazeteciler Derneği Olağan 2’nci Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. Tek listeyle girilen kongrede Veysi Demir ve listesi güven tazeledi. Dernek merkezinde gerçekleşen kongrede Veysi Demir yeniden başkanlığa seçilirken; yönetim kurulunaBulut Kutlu, Mehmet Salih Seyhan, Ekrem Turğut ve Selman Uruk seçildi. Denetim kuruluna ise İhsan Seyhan, Ahmet Işık ve Yusuf Kavak seçildi. Kongre sonrası açıklama yapan Başkan Demir, üye ve meslektaşlarına teşekkür etti.   TEK AMACIMIZ: BATMAN’A VE BATMAN BASININA HİZMETTİR   Derneğin amacı ve çalışmaları ile ilgili bilgi veren Başkan Demir, “Dernek olarak amacımız Batman, Batman basını ve gazetecilere hizmet etmektir. Kimseyi dışlamayacağız, ötekileştirmeyeceğiz. Basın meslek ilkeleri ve basın ahlak yasası tek kriterimizdir. Mesleğini dürüstçe icra eden tüm meslektaşlarımıza kapımız açıktır. Daha önce de söylediğimiz gibi Batman ve Batman basınına hizmet için elini taşın altın koyan herkesi destekleyeceğiz,kapımız herkese ve her kesime açıktır.” dedi.   COĞRAFYAMIZ ZOR BİR DÖNEMDEN GEÇİYOR   ABD ve israil’in İran’a saldırısı sonrası yaşanan bölgesel savaş, Gazze Şeridi, Batı Şeria ve Lübnan’da devam eden katliamlar ve soykırım nedeniyle coğrafyamızın zor bir dönemden geçtiğini ifade eden Demir, “28 Şubat’ta ABD ve israil’in İran’a saldırısı sonrası bölgesel bir savaşa yaşanıyor. İran ve Lübnan’da sivil hedeflere yönelik saldırılarda can kaybı her geçen gün artıyor. Aynı şekilde israil’in Gazze halkına uyguladığı soykırım ve devlet terörü aralıksız devam ediyor. Bilinçli ve planlı bir şekilde sivilleri ve gazetecileri hedef alıyor. Şu ana kadar Gazze’de çoğu kadın ve çocuk olmak üzere en az 72 binden fazla sivili ve 261 gazeteciyi katletti. Gazze ve Lübnan’daki meslektaşlarımız kendileri ve ailelerinin hayatları pahasına mesleklerini icra ediyorlar. Basın mensupları olarak Gazze, Lübnan ve İran’daki meslektaşlarımıza destek olmalı ve sahip çıkmalıyız.” ifadelerini kullandı.
Batman Bağımsız Gazeteciler Derneği Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. Tek liste ile gidilen kongrede Başkan Veysi Demir güven tazeledi.

 

 

Kısa adı BAB-GED olan Batman Bağımsız Gazeteciler Derneği Olağan 2’nci Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. Tek listeyle girilen kongrede Veysi Demir ve listesi güven tazeledi. Dernek merkezinde gerçekleşen kongrede Veysi Demir yeniden başkanlığa seçilirken; yönetim kurulunaBulut Kutlu, Mehmet Salih Seyhan, Ekrem Turğut ve Selman Uruk seçildi. Denetim kuruluna ise İhsan Seyhan, Ahmet Işık ve Yusuf Kavak seçildi. Kongre sonrası açıklama yapan Başkan Demir, üye ve meslektaşlarına teşekkür etti.

 

TEK AMACIMIZ: BATMAN’A VE BATMAN BASININA HİZMETTİR

 

Derneğin amacı ve çalışmaları ile ilgili bilgi veren Başkan Demir, “Dernek olarak amacımız Batman, Batman basını ve gazetecilere hizmet etmektir. Kimseyi dışlamayacağız, ötekileştirmeyeceğiz. Basın meslek ilkeleri ve basın ahlak yasası tek kriterimizdir. Mesleğini dürüstçe icra eden tüm meslektaşlarımıza kapımız açıktır. Daha önce de söylediğimiz gibi Batman ve Batman basınına hizmet için elini taşın altın koyan herkesi destekleyeceğiz,kapımız herkese ve her kesime açıktır.” dedi.

 

COĞRAFYAMIZ ZOR BİR DÖNEMDEN GEÇİYOR

 

ABD ve israil’in İran’a saldırısı sonrası yaşanan bölgesel savaş, Gazze Şeridi, Batı Şeria ve Lübnan’da devam eden katliamlar ve soykırım nedeniyle coğrafyamızın zor bir dönemden geçtiğini ifade eden Demir, “28 Şubat’ta ABD ve israil’in İran’a saldırısı sonrası bölgesel bir savaşa yaşanıyor. İran ve Lübnan’da sivil hedeflere yönelik saldırılarda can kaybı her geçen gün artıyor. Aynı şekilde israil’in Gazze halkına uyguladığı soykırım ve devlet terörü aralıksız devam ediyor. Bilinçli ve planlı bir şekilde sivilleri ve gazetecileri hedef alıyor. Şu ana kadar Gazze’de çoğu kadın ve çocuk olmak üzere en az 72 binden fazla sivili ve 261 gazeteciyi katletti. Gazze ve Lübnan’daki meslektaşlarımız kendileri ve ailelerinin hayatları pahasına mesleklerini icra ediyorlar. Basın mensupları olarak Gazze, Lübnan ve İran’daki meslektaşlarımıza destek olmalı ve sahip çıkmalıyız.” ifadelerini kullandı.

Batman HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batmanolaygazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.