BATMAN’DA SİLAHLI KAVGA: BİR KİŞİ YARALANDI

Asayiş 03.12.2025 - 15:39, Güncelleme: 03.12.2025 - 15:39 807 kez okundu.
 

BATMAN’DA SİLAHLI KAVGA: BİR KİŞİ YARALANDI

Batman kent merkezinde, akşam saatlerinde çıkan silahlı kavgada 31 yaşındaki bir vatandaş ayağından yaralandı.
        Olay, Gültepe Mahallesi'nde akşam saatlerinde iki grup arasında meydana geldi. Sözlü tartışmayla başlayan gerginlik, kısa sürede kavgaya dönüştü ve bu sırada silah kullanıldı.   Kavgada, 31 yaşındaki M.B. isimli kişi ayağına isabet eden kurşunla yaralandı. İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.   Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından yaralı M.B, tedavi edilmek üzere Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis, olayla ilgili geniş çaplı bir inceleme başlattı.
Batman kent merkezinde, akşam saatlerinde çıkan silahlı kavgada 31 yaşındaki bir vatandaş ayağından yaralandı.

 

 

 

 

Olay, Gültepe Mahallesi'nde akşam saatlerinde iki grup arasında meydana geldi. Sözlü tartışmayla başlayan gerginlik, kısa sürede kavgaya dönüştü ve bu sırada silah kullanıldı.

 

Kavgada, 31 yaşındaki M.B. isimli kişi ayağına isabet eden kurşunla yaralandı. İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

 

Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından yaralı M.B, tedavi edilmek üzere Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Polis, olayla ilgili geniş çaplı bir inceleme başlattı.

Batman HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batmanolaygazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.