VALİ CANALP CUMHURİYET VE ŞİRİNEVLER MAHALLE SAKİNLERİYLE ORUCUNU AÇTI
VALİ CANALP CUMHURİYET VE ŞİRİNEVLER MAHALLE SAKİNLERİYLE ORUCUNU AÇTI
Batman Belediyesi’nin gelenekselleşen iftar buluşmaları kapsamında, Vali Ekrem Canalp vatandaşlarla aynı sofrada buluştu. Cumhuriyet ve Şirinevler mahalle sakinlerinin ağırlandığı programda, Ramazan’ın birlik ve beraberlik ruhu hep birlikte paylaşıldı.


9 Şubat 2026 tarihinde başlayan Ramazan ayı kapsamında, Vali Ekrem Canalp’in talimatıyla başlatılan etkinlikler, Necat Nasıroğlu Külliyesi başta olmak üzere kentin farklı mahallelerinde bulunan taziyeevlerinde devam ediyor.
Ramazanın manevi iklimini yaşatmak, birlik ve dayanışmayı güçlendirmek amacıyla düzenlenen programlarda Batman Belediyesi, her gün farklı bir mahallede vatandaşlarla bir araya geliyor.
Ramazan ayının 5. gününde düzenlenen programda; Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanımefendi , Vali Yardımcısı ve Belediye Başkan Yardımcısı Vekili Mustafa Caner Culukar'ın yanı sıra Cumhuriyet ve Şirinevler mahalle muhtarları ve sakinleri Eski Sanayi Hacı Halil Aba Taziye Evi’nde bir araya geldi.

Mahalle sakinleri, düzenlenen iftar programlarından duydukları memnuniyeti dile getirerek, Ramazan ayının bu yıl daha huzurlu ve anlamlı geçtiğini belirtti.
Vatandaşlar, belediyenin gerçekleştirdiği etkinlik sayesinde çocukların Ramazan sevincini doyasıya yaşadığını ifade ederek emeği geçenlere teşekkür etti.

Batman HABERİ
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.